Головна сторінка

Дні сталої енергії в дії

Освіта міста активно проводить заходи до Днів сталої енергії в Україні. У ці дні маленькі кам’янчани пропагують свою любов до рідного міста та Батьківщини, показують важливість життя на чистій планеті.  Дошкільнята спільно зі своїми батьками та вихователями біля навчально-тренувальної бази національного університету імені Івана Огієнка по вулиці Лесі Українки розгорнули вуличну арт-галерею малюнків на тему «Мама, тато і я – ЕКОсім’я». Тематикою творчих робіт малюки звертаються до жителів нашого міста дотримуватися економії енергоносіїв. Всі команди приготували постери на тему «Ефективне використання енергії – ключ до успішного розв’язання екологічних проблем».

Розпочав Дні сталої енергії веломарафон «Дошкільнята за чисте повітря», до якого долучилися діти, мами, тати та педагоги вісімнадцяти дошкільних закладів. На території стадіону національного університету імені Івана Огієнка зібралося близько півтисячі учасників, які на велосипедах подолали визначену дистанцію.

Привітали учасників велозмагань  секретар міської ради Дмитро Васильянов та начальник управління освіти і науки Світлана Старченко. Окрім слів подяки, вони вручили кожній команді подарунки – спортивне приладдя: м’ячі, кеглі,  стрибалки. Кожен дошкільник отримав книгу-розмальовку про чисте довкілля.

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.