Головна сторінка

Пасхальне диво

Не встигли зимові струмки віддзвеніти, а у вікно вже Великдень дивиться. Величне свято, яке споконвіку символізувало перемогу над силами темряви і зла, уособлювало примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя, страждання і біль, одвічні людські цінності. Воскресіння Господнє в усі часи давало людям наснагу вірити, любити і прощати.

Напередодні Великодніх свят у Камянець- Подільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6 відбулося чимало акцій, заходів, майстер - класів.

   Біля школи вироосло Великоднє дерево всипане стрічками та писанками. Усі учні та вчителі школи долучились до створення Дерева. Там ми можемо побачити писанки, мальованки, бісеринки, крапанки та багато інших сучасних видів оформлення писанок.

   3 квітня відбувся міський конкурс « Подільська писанка». Участь у конкурсі взяли учениця 6-А класу Третяк Валерія, вона писала воском писанку « Берегиня», та учениця 7-А класу Заречна Вікторія, яка написала писанку « Великоднє диво». Також учні 3-А класу Арсен Качуляк, Олександра Савчук та Богдан Петелько разом із своїми батьками та вчителем Іванів Ольгою Дмитрівною  виготовили на конкурс композицію « Христос Воскрес!!!», а учениця 5-А класу Гречко Дарія разом з класним керівником Величко Русланою Петрівною вив’язали композицію « Свято Великодня».

   А у вівторок, відразу після свят  відбудеться виставка виробів декоративно- ужиткового мистецтва « Великоднє диво». На ній будуть  представлені усі складові свята : святково прикрашені кошики, рушники, серветки, Велиикодні композиції.
Свято Пасхи мине. Але той маленький вогник надії та любові, що загорівся у наших душах від гучного і величного «ХРИСТОС ВОСКРЕС!», буде палахкотіти. А уста тихенько шепочуть у відповідь – «ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!».

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.