Головна сторінка

Свято мистецтва

   

18 квітня 2018 року відбулося чергове довгоочікуване свято мистецтва, головна подія навчального року – Звітний концерт школи мистецтв НВК № 9 імені А.М.Трояна.
    Це свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість і тому участь у ньому беруть найкращі вихованці школи.
    Наша школа несе велику просвітницьку місію, що про її досягнення знають не лише у нашому місті, а й у всій Україні, і навіть за кордоном. А до такого славного сьогодення додається і не менш славне минуле закладу, що дає дорогу у світ мистецтва не одному поколінню. Ви, шановні викладачі, прищеплюєте учням любов до рідної культури, до кращих зразків світової класики та даєте їм старт у прекрасне майбутнє.
    Щиро дякуємо нашим юним артистам, викладачам, батькам та всім, хто причетний до цього дійства, за незабутні емоції, насолоду та чутливу атмосферу, яка панувала на щорічному родинному святі. Подальших успіхів вам, натхнення та творчих злетів.

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.