Головна сторінка

ПРІОРИТЕТИ ЛІТНЬОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ В ДІЮ

 

26 квітня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти № 19 (завідувач Маленька Н.І.) відбулося чергове засідання тренінг-клубу «Методист-Best». на тему: «Особливості організації освітнього процесу та методичної роботи в закладі дошкільної освіти у літній період». Шевеленко Т.А., головний спеціаліст відділу дошкільної та інклюзивної освіти у своєму виступі акцентувала увагу  на завдання, напрями діяльності методичних служб закладів дошкільної освіти, вдосконалення фахової майстерності педагогів щодо особливостей організації освітнього процесу у літній  період. Назарук Н.І., вихователь-методист ЗДО № 18 ознайомила присутніх з нормативно-правовим забезпеченням  організації роботи у літній період. Основні аспекти змісту та структури плану на літній період розкрили Юрчук Л.Г. та Мельник Т.І., вихователі-методисти ЗДО № 23.

Брозніцька Т.М., вихователь-методист ЗДО № 9 зупинилась на питанні «Створення сучасного розвивального простору та пізнавальна діяльність дошкільнят на свіжому повітрі»  та поділилась досвідом  з організації пошуково-дослідницької діяльності на метеорологічній станції «Еко-знайка».

Капелюхівська В.С., вихователь-методист ЗДО № 30 презентувала дидактичний посібник «Портфель вихователя», який сприятиме організації змістовної діяльності з дошкільнятами, збагаченню їх досвіду відповідно до освітніх ліній Базового компонента дошкільної освіти. 

З питанням ігрової діяльності з  дітьми влітку, зокрема іграми з піском, організацією ігрового простору, вимогам до обладнання,  ознайомила Круглецька І.І., вихователь-методист ЗДО № 7.

Ясніцька О.П., вихователь-методист ЗДО № 19 акцентувала увагу на основних формах організації рухової активності дошкільнят влітку, за гартувальних, профілактичних заходах та безпеці малят в довкіллі.

Напрям оздоровлення дітей та оптимізації рухового режиму засобами дитячого туризму, цільових прогулянок та екскурсій розкрила Голінберг Л.Ф., вихователь-методист ЗДО № 12.

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.