Головна сторінка

Найрідніша у світі людина- це Мати

 

Травень - місяць особливий,  бо святкуємо з любов’ю світлий День Матері. 10.05.2018 року Свято Матері відзначили  в рідній шостій школі. Свято було красиве, організатори добре продумали його програму.

На святково прибраній сцені хліб-сіль на рушнику, колосся пшениці святково одягнені учні 6-А класу ( класний керівник Дякіна  І.П.) . Саме вони добре знають про материнську любов і їх турботливість, тож старалися найкращими словами висловити свою любов, вдячність і повагу до матерів.

Слободян Анастасія, Ажрірєвіч Олександра та  Швець Анна (учениці 10 класу)настільки  зворушливо прочитали вірш-композицію « Мати-емігрантка», що у багатьох на очах з’явились сльози.

Під час виступу періодично лунали пісні « Сорочка мамина», « Ой, чого так рано мама посивіла», « Повертай додому».Фонограмне озвучення організував учень 9-А класу Лубко Дмитро.

Класний керівник Дякіна І.П. щиро привітала присутніх зі святом і побажала бути щасливими, любимими і радісними.

Завершилось свято спільною молитвою вчителів та дітей  за матір. Кожен молився за найріднішу Людину. Тому ми впевнені, що її почує Бог і наші матері будуть завжди здоровими. А ми зробимо усе, щоб вони  були щасливими.

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.