Головна сторінка

Наша школа – наша справа!

 

«Наша школа – наша справа!» - вирішили учні 9 класу, члени шкільного євроклубу «Друзі ЮНЕСКО» (керівник Гуськова К.В.) та взяли участь у конкурсі проектів  ініційованого міжнародним культурним інститутом Німеччини Goethe-Institut.

Ідея проекту  «Sprach Café” полягала у створенні екологічного куточку відпочинку та спілкування. Тут проводитимуться тематичні вечори, заходи, різні зустрічі, перегляд відеофільмів і т. д. Найцінніше те, що учні самостійно створювали та облаштовували куточок.  А зараз активно працюють над вдосконаленням мовного кафе «Sprach Café“ .

За результатами конкурсу, проект посів ІІІ місце серед проектів з усієї країни та згодом буде опублікований на офіційному сайті Гете-Інституту в Україні. Команду учасників-переможців проекту запрошено на ОСВІТНІЙ КОНГРЕС (15-16 червня м. Київ), який ознаменував наукове та, водночас, святкове завершення Українсько-німецького року мов 2017/2018 #зробинаступнийкрок.

Команда учнів СЗОШ №1 взяла участь в урочистому відкритті Освітнього конгресу. З вітальним словом звернулася  міністр освіти та науки України канд. пед. наук Лілії Гриневич,  Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні д-р. Ернст Райхель та директорка Goethe-Institut в Україні пані Беате Кьолер, які і вручили сертифікати та подарунки переможцям  конкурсів Goethe-Institut в Україні для вчителів та учнів. На цьому сюрпризи не закінчились і Goethe-Institut в Україні організував учням похід до Музею популярної науки і техніки «Експериментаніум», де учні могли ознайомитися з близько 250 інтерактивними експонатами.

На наступний день команда учнів СЗОШ №1 насолоджувалась прогулянками по Києву та навідалась до Національного парку «Межигір’я» .

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.