Головна сторінка

МОБІЛЬНЕ НАВЧАННЯ В СИСТЕМІ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК

 

З метою залучення учнів до науково-дослідницької діяльності та забезпечення безперервної освіти в системі Малої академії наук України 06 жовтня 2018 року  на базі  НВК №9 організовано роботу щорічного мобільно-консультаційного пункту Хмельницького територіального відділення МАН України (південний округ).

Протягом дня у закладі плідно працювали 244 учня-МАНівця, 40 наукових керівників із закладів освіти Віньковецького, Городоцького, Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського, Новоушицького та Чемеровецького районів, міста Кам’янця-Подільського, Кам’янець-Подільської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Славутинка», Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та 15-ти ОТГ. 

Навчання було організовано в 11 наукових секціях: літературознавства, української мови, англійської мови, філософських наук, історичної, комп’ютерних наук, математики, фізико-технічних наук, економічної, біологічної та екології.

Під керівництвом провідних науковців Хмельниччини юні слухачі  мали змогу поглибити свої знання в галузі наук та набути практичні вміння підготовки до написання науково-дослідницьких робіт по лінії МАН в обраних ними наукових секціях.

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.