Головна сторінка

Консультування спеціалістів психологічної служби закладів дошкільної освіти міста

14 листопада 2018 року в закладі дошкільної освіти №17 (завідувач Наталія Лозінська) відбулася консультація для спеціалістів психологічної служби закладів дошкільної освіти міста на тему: «Корекція копінг-поведінки педагогів закладу дошкільної освіти в проблемних ситуаціях».

Соціальний педагог закладу Марія Рапутіна  звернула увагу на актуальність вивчення даного питання. Адже у кожного у житті часто виникають складні ситуації, проблеми, постійно зростають навантаження: інформаційні, емоційні, фізичні, які впливають на її здоров’я,  життєві плани, спосіб життя, кар’єру, відносини із значущими для неї людьми, загальне благополуччя.

Для уникнення даних проблем Марією Іванівною презентовано комплекс швидких вправ на урівноваження емоційного стану в момент виникнення напруженої ситуації, а саме: «Техніка квадратного дихання», вправи «Ворона»,  «Посмішка»,  «Сила світла», «Малюємо стрес»  та інші.

Підводячи підсумки методист-психолог науково-методичного центру управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради  Олена Доложевська відмітила змістовність проведення даного заходу та наголосила, що учасники консультації отримали досвід та цінні практичні вправи, які будуть використовувати у своїй повсякденній професійній діяльності.

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.