Головна сторінка

АКТУАЛЬНО: НОВІ ПІДХОДИ ДО АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗДО

20 лютого 2019 року у конференц-залі управління освіти і науки відбулося чергове засідання тренінг клубу «Методист-BEST», присвячене питанню атестації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти.  

Назарук Н.І., вихователь-методист ЗДО № 18, ознайомила присутніх з нормативно-правовими документами, а саме, проектом Закону України «Про дошкільну освіту» та Положенням про сертифікацію педагогічних працівників. Вихователі-методисти закладів дошкільної освіти розглянули критерії щодо діагностики професійних компетенцій педагога із врахуванням вимог до кваліфікаційних категорій та покроковий алгоритм оформлення характеристики на педагога, який атестується.

Під час практичного блоку учасники зібрання брали участь у супер-бліці «Положення про атестацію педагогічних працівників» та інтерактивній вправі «Атестаційна комісія приймає рішення».

Осадчук Л.О., методист НМЦ управління освіти і науки, ознайомила учасників тренінг-клубу з рекомендаціями щодо заключного етапу процедури атестації у закладі дошкільної освіти.

 

Анонси

З будь-яких питань

стосовно роботи навчальних закладів

звертайтеся за телефоном

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

5-15-07

Працює цілодобово

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.